poniedziałek, 17 marca 2014

Ozdabianie ciacha

W dniu dzisiejszym prezentujemy wraz z Troublemakerem jak za pomocą cukru pudru ozdobić dowolny wypiek jakimiś fajnymi kształtami. Puki co królują u nas "serduska", "kwiatuski" i gwiazdki, ale motyw może być dowolny... Działamy!

I. rysujemy dowolne kształty i motywy

II. wycinamy gwiazdki, kwiatki i serduszka

III. rozkładamy powycinane motywy

IV. nie żałujemy cukru pudru

ta da! :)

2 komentarze:

  1. Macie jeszcze ten cudowny placek ? Ja preferuję środek :) Za to pożyczę szablon bałwanka i choinki. Ciocia Monika .

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zjedzony... ale powtórki na pewno będą i wtedy zaprosimy Ciocię i bałwanki i choinki :)

      Usuń