tag:blogger.com,1999:blog-3962726809199380518.post7362868771947785848..comments2023-04-16T06:28:53.659-07:00Comments on DIY : zrób codziennie coś fajnego: Muffinki czekoladowo-sernikowe z wiśniamiDorota Gibowiczhttp://www.blogger.com/profile/15528827185887338954noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3962726809199380518.post-13213608335836544852013-10-09T23:24:21.242-07:002013-10-09T23:24:21.242-07:00Nie za bardzo wiem co mam odpisać na ten komentarz...Nie za bardzo wiem co mam odpisać na ten komentarz... Robiłam te babeczki wiele razy i nigdy nie miałam problemów, a przepis stosuje zawsze ten sam :) Przykro mi, że nie wyszło...Dorota Gibowiczhttps://www.blogger.com/profile/15528827185887338954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3962726809199380518.post-4546270921460829682013-10-09T11:01:16.087-07:002013-10-09T11:01:16.087-07:00Coś z tym przepisem jest nie tak. Zrobiłam dokładn...Coś z tym przepisem jest nie tak. Zrobiłam dokładnie z podanych proporcji (mam cyfrową wagę z dokładnością do 1 g) i wyglądają całkiem inaczej.<br />1. dużo bardziej czarne (50g kakao to naprawdę dużo - Pani musiała dać trochę mniej, widzę po zdjęciach)<br />2. ser się nawet nie przyrumienił po pieczeniu w temp. 25 przez 23 min (mam piekarnik z cyfrową regulacja temperatury, piekłam dużo dłużej, dodatkowo na końcu włączyłam funkcję przypiekania, ser i tak został biały, nie wrósł w ciasto jak u Pani, ale zrobiła się popękana czapa)<br /><br />W smaku nawet ok, ale przepis moim zdaniem niedokładny.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3962726809199380518.post-69921183098720974062012-12-16T22:54:27.568-08:002012-12-16T22:54:27.568-08:00"modyfikacja" brzmi pysznie! pozdrawiam!..."modyfikacja" brzmi pysznie! pozdrawiam! :)Dorota Gibowiczhttps://www.blogger.com/profile/15528827185887338954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3962726809199380518.post-34235326235718323462012-12-14T10:45:48.059-08:002012-12-14T10:45:48.059-08:00Zrobiłam mufinki z Twojego przepisu. Z tą różnicą,...Zrobiłam mufinki z Twojego przepisu. Z tą różnicą, że nie dostałam konfitury z wiśni a konfiturę ze śliwek z aromatem róży (taka jak z pączków). I zamiast sera białego dałam mascarpone. Wyszły pyszne maślane z serkowym berecikiem... Większość tego typu przepisów zawiera sodę, która moim zdaniem zaburza smak wogóle wszystkich wypieków. Tu wielki plus za brak sody.<br />youstynaAnonymousnoreply@blogger.com